Kuhinjska Stekla

Steklo med kuhinjskimi elementi je odlična izbira namesto klasičnih ploščic. Prednost stekla med kuhinjskimi elementi je lažje vzdrževanje in čiščenje kot pri klasičnih ploščicah, saj so izdelane iz enega kosa in med njimi ni rež – fug. Steklene obloge se lahko uporabijo tudi v drugih prostorih in s tem prostor naredimo moderen. Uporablja se tudi v tuš kabinah namesto klasičnih ploščic.

Izdelujemo jih iz 6mm optiwhite (CLEAR VISION) varnostnega kaljenega stekla. To steklo je za razliko od navadnega FLOAT stekla brez primesi svinca in nima zelenkastega odtenka. Steklo nato barvano po RAL lestvici ali pa nanj apliciramo folijo s fotomotivom. Pred samo izvedbo vam pripravimo pred ogled vašega foto motiva.

Izbirate lahko med različnimi

Prozorno steklo je najbolj priznano in morda najbolj prilagodljivo od vseh. To je vrsta stekla “ena velikost za vse”, saj njegova jasna, pregledna kakovost zagotavlja, da se vsak dekor, vsaka vrsta kuhinje, brezhibno stopi v brezhibni videz.

 

Omare s stekleno sprednjo stranjo so popoln način za odmik od monotonosti. Pravzaprav jih je mogoče uporabiti kot “enkratno” namestitev med drugimi oblikami polic. Omare s steklenimi vrati se zelo dobro mešajo z večino drugih modelov in dobro delujejo, ne glede na temo vaše kuhinje.

Stekleni pokrovi so običajno izdelani iz float stekla (ali stekla z nizko vsebnostjo železa, če je potrebno bolj prozorno, manj zelenkasto steklo).

Scroll to Top
Scroll to Top