Vitražna stekla

V našem podjetju se lahko pohvalimo tudi s fuzijami, vitražnimi stekli in CNC graviranjem stekla. Inovativnih idej nam ne manjka, smo vam pa vedno pripravljeni prisluhniti in ustreči vašim željam in idejam.

Vitražna stekla vam sestavimo v različnih barvnih odtenkih z različnimi dekorativnimi letvami in križi. Tudi pri fuzijah stekla je ustvarjalnosti prosta pot, saj lahko s taljenjem različnih vrst stekel v peči dosežemo različne oblike, debeline, teksture in barvne odtenke fuzij.

V naši bazi gravur lahko poljubno izberete vam zanimiv vzorec, vsekakor pa lahko za vas naredimo tudi unikatnega.

Vitražna okna ne dopuščajo le naravne svetlobe, temveč prinašajo značaj, umetnost in kar je najpomembneje zasebnost v vaš dom. Pustite torej svetlobo, pustite začudene oči stran in bodite srečni v svojem domu.

Čarobni učinek sončne svetlobe, ki se preliva skozi barvno steklo, nas še danes očara, sodobni umetniki pa oživljajo tehniko skozi sodoben dizajn. Etsy je ugotovil, da so bili projekti vitražov priljubljen trend v letu 2020.

Medtem ko vitraž morda ne ščiti pred UV-žarki, barvno in celo teksturirano vitraž nekoliko blokira intenzivne sončne žarke pred bombardiranjem vašega doma v Salt Lake Cityju. Poleg tega še vedno dobite veliko naravne svetlobe. Prednosti vitraža so jasne.

Scroll to Top
Scroll to Top