Uokvirjanje slik – galerija

Ponudimo vam lahko preko tristo petdeset različnih vrst okvirjev in paspartujev. Dolgoletne izkušnje nam omogočajo, da vam pri izbiri okvirjev strokovno svetujemo.

Zaradi direktnega sodelovanja s proizvajalci letev in najkrajšega časa izdelave vam zagotavljamo najnižje cene ob najvišji kvaliteti izdelave okvirjev, kajti vsi okvirji so na zalogi. V povprečju imamo na zalogi preko 6000 tekočih metrov letev.

Svetujemo in pomagamo izbrati glede na sliko in prostor primeren okvir. Poznamo barve in vemo, kako barve vplivajo na končni izgled slike. Poznamo trenutne trende uokvirjanja in stil okvirjev prilagodimo vaši notranji opremi. Svetujemo vam pri opremi prostorov in obešanju slik.

Poleg stalne zbirke slik, v Galeriji vsak mesec gostimo novega likovnega ustvarjalca.

Z veseljem vam bomo svetovali in izbrali najboljšo rešitev za vas!

Cene dvigne sama količina preprog, letvic, zasteklitev in okvirjev, ki jih ponuja trgovina. Manj možnosti, ki jih podjetje ponuja, večja je možnost naročanja v razsutem stanju, s čimer se znižajo stroški.

V industriji uokvirjanja slik je podloga tanek, raven kos papirnega materiala, vključenega v okvir za slike, ki služi kot dodatna dekoracija in opravlja več drugih, bolj praktičnih funkcij, kot je ločevanje umetnost iz stekla.

Scroll to Top
Scroll to Top