Seznam storitev

BREZPLAČNO SVETOVANJE

+386 40 642 399​

Smo podjetje, ki na prvo mesto postavlja želje strank.​

Steklarstvo Celje, uokvirjanje in galerija Volk se ponaša z tridesetletno tradicijo na področju steklarstva, uokvirjanja in galerije slik.

NAŠE STORITVE

Z veseljem bomo prisluhnili vsaki najmanjši vaši želji in jo seveda tudi uresničili, saj ni lepšega kot pričarati nasmeh stranki na obraz.

Kuhinjska stekla

Za popestritev vaše kuhinje vam priporočamo stekleno oblogo, ki je lahko pobarvana na vašo željo ali pa nanjo položimo samolepilno fototapeto z motivom po vaši želji. 

Tuš kabine in steklene pregradne stene

Po meri izdelujemo tuš kabine in steklene pregradne stene iz kaljenega – varnostnega stekla. 

Okviranje slik - galerija

Ponudimo vam lahko preko tristo petdeset različnih vrst okvirjev in paspartujev. Dolgoletne izkušnje nam omogočajo, da vam pri izbiri okvirjev strokovno svetujemo.

Namizna stekla

Po meri izdelujemo namizna stekla vseh oblik in velikosti. Stekla so lahko iz navadnega-prozornega stekla, jedkanega-mat stekla ali pa so dekorirana z različnimi vzorci.

Balkonske steklene ograje

Izdelujemo steklene balkonske ograje. Nudimo izdelavo ograje v pocinkanih ali inox profilih. Stekla, ki jih vgradimo so varnostno kaljena in lepljena.

Notranja steklena vrata

Steklena vrata so lahko nihajna ali drsna. Običajna debelina stekla je 8 mm, ki je kaljeno.

Vitražna stekla

Na področju steklarstva pa vam po vaših željah poleg standardnih storitev nudimo tudi izdelavo vitražev v Tiffany tehniki. 

Ogledala po meri

Izdelujemo ogledala po želji, z brušenimi fazetami, robovi oz. jih po vaši želji okvirimo.

Scroll to Top
Scroll to Top Call Now Button